meisje_hurkend

Woningen Gladiolenstraat 16-38 toch gesloopt

Namens de samenwerkende partners in West Wint aan Ruimte willen wij u allereerst een gelukkig nieuwjaar toewensen in goede gezondheid!

 

Sloop
Naar aanleiding van recente ontwikkelingen heeft HEEMwonen besloten de 12 woningen aan de Gladiolenstraat 16-38 alsnog te slopen. Renovatie bleek te kostbaar te zijn. Nieuwbouw is in alle opzichten de beste optie.  Aanvullend op de reeds ingezette sloop in de Heilust, zullen daarom de 12 woningen in de Gladiolenstraat ook gesloopt worden. Het gaat om de huisnummers 16 tot en met 38. Deze woningen stonden al langere tijd leeg. Vlak voor de kerstdagen ontvingen omwonenden een brief hierover.


Planning
De aannemer zal vermoedelijk in februari starten met de sloopwerkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt, worden de werkzaamheden in april afgerond.

Overlast
Helaas is enige overlast door de sloopwerkzaamheden en het bouwverkeer niet te voorkomen. We proberen de overlast te beperken door bouwmaterialen direct af te voeren en een vaste route voor bouwverkeer te hanteren.


Afsluitingen
In verband met de werkzaamheden zal de Gladiolenstraat afgesloten worden voor alle verkeer. Zodra we de exacte data weten zullen we u hierover berichten. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ondergetekende via e-mail ... of telefonisch 045-645 4444.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten