jongmeisje

Werkzaamheden Park West en omliggende straten

Werkzaamheden Park West

In Park West wordt nog gewerkt. Een nieuw fiets- en voetpad is aangelegd in het bovenste deel aan de Kaalheidersteenweg. Dit pad heeft verlichting en meubilair gekregen. Het moet wel nog worden afgemaakt. Er komt nog een laag overheen zodat het uitziet als de paden in de rest van het park. En er komen afvalbakken en banken. Ook komt er nog bebording.

 

Hondenuitlaatplaats

Er komen twee hondenuitlaatplaatsen: één voor kleine en één voor grotere honden. De eerste is inmiddels klaar, de tweede komt er snel bij. De hondenuitlaatplaatsen kunnen pas worden gebruikt als het terrein is ingezaaid met gras en het gazon stevig genoeg is voor de viervoeters en hun baasjes. Hierover volgt nog bericht.  

 

Beplanting

In het najaar worden in het bovenste deel van het park op een aantal plekken bomen geplant. Dit heeft te maken met het plantseizoen. Ook komen er dan hagen.

 

Straten

De bestrating rondom ’t Westhoes is klaar. Er is een parkeerplaats gekomen en de Anemonenstraat is vernieuwd. Dit najaar komt ook hier de uiteindelijke beplanting. Gedurende de zomer wordt tijdelijk ander groen gezet. De verlichting op de parkeerplaats van ’t Westhoes moet door de firma Ziut nog worden gemaakt. Ook zullen zij nog wat kleine zaken aanpakken die er nog liggen. 

 

Op dit moment is de vernieuwing van het Salviaplein bezig. Daarna volgt het laatste deel van de Gladiolenstraat van de Akerstraat tot het Salviaplein.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten