bejaarden

Wegreconstructie Anemonenstraat

Zoals de laatste maanden te zien is, krijgt het park steeds meer vorm. Er is gestart met de reconstructie van een gedeelte van de Geraniumstraat, Gladiolenstraat en het Papaverplein. Ook het deel van Park West tussen Gladiolenstraat en Kaalheidersteenweg wordt ingericht. Het is nu tijd voor de uitvoering van de volgende fase.

Wat

Het volgende onderdeel bestaat uit een nieuwe inrichting van de Anemonenstraat en het eerste deel van de Lupinestraat. Ook zal de parkeerplaats nabij de nieuwe speeltuin en ’t Westhoes ingericht worden. De bestaande wegconstructie zal volledig vervangen worden door nieuwe materialen. Bij de materiaalkeuze is besloten rood/zwarte betonstraatstenen aan te brengen in de rijweg, zwarte betonstraatstenen in de parkeervakken en grijze trottoirtegels in de voetpaden. Plaatselijke zullen er groenvakken worden aangelegd. Een vergelijkbare situatie is in de pas gereconstrueerde Gladiolenstraat, andere zijde Lupine-Spireahof. De huisaansluitingen van de riolering zullen tot aan de perceelgrens vernieuwd worden.

 

Wanneer

De werkzaamheden starten begin 2018 en zullen ongeveer 3 maanden duren. Dit hangt wel af van het weer.

 

Hinder

Hoewel er alles aan wordt gedaan om hinder te voorkomen, is het niet helemaal uit te sluiten. Wij vragen hiervoor begrip.

 

Parkeren

Gedurende de werkzaamheden zal tijdelijk op andere locaties geparkeerd moeten worden.

 

Meer informatie / ideeën

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Victor Moura van de gemeente Kerkrade, bereikbaar onder nummer 14 045. U kunt ook mailen naar ...

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten