man

Vrijwilligers, sponsors en talent gezocht voor buurtfeest in West

Buurtfeest Kerkrade-West

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van de vele positieve reacties over het in 2015 gehouden Festival van de Toekomst en het in september 2016 gehouden Buurtfeest, heeft Stichting Kerkrade4West in 2017 weer een buurtfeest op de agenda gezet en wel op 2 september 2017 van 12.00 tot 20.00 uur. Helpt u mee om deze dag tot een feest te maken?


Zingen, dansen of muziek maken?

Zingt u graag en luisteren ook anderen graag naar uw zangkunsten? Of bent u muzikant in hart en nieren? Danst u de sterren van de hemel? Meld u dan aan! Ook kunt u een marktkraam huren op 2 september. Samen maken we er een gigantisch feest van op 2 september! 


Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van deze leuke dag, Stichting Kerkrade4West is op zoek naar vrijwilligers voor ondere de begeleiding van ouderen, het op- en afbouwen, het verkeer te regelen enz. enz..


Sponsors gezocht

Draagt u Kerkrade-West en het buurtfeest een warm hart toe en bent u als ondernemer aan deze regio verbonden? Sponsoring in de vorm van materialen of prijzen voor de tombolo zijn van harte welkom! Ook geldelijke bijdragen zijn welkom om om deze dag financieel rond te krijgen. 


Informatie en aanmelden

Het buurtfeest wordt georganiseerd door Stichting Kerkrade4West. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.kerkrade4west.nl. Ook kunt u een e-mail sturen naar ... of klik hier voor het contactformulier. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Klik dan hier.  

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten