man

Vorderingen nieuwbouw Heilust

Nieuwbouw Heilust3_12-01-i2015_w Nieuwbouw Heilust2_12-01-i2015_w  Nieuwbouw Heilust1_12-01-i2015 

De bouw van de 22 energiezuinige eengezinswoningen in de Heilust in Kerkrade-West verloopt volgens planning. Als het weer zo blijft en er niet teveel vorst komt, worden de woningen nog voor de zomer opgeleverd.

 

Woningindeling
Op de begane vloer vindt u de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, gastentoilet en badkamer met wc. Ook is er een tuin met berging. Afhankelijk van het woningtype worden boven 1 of 2 slaapkamers en een berging gerealiseerd. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen voor de benodigde elektriciteit. Voor het warm water en de verwarming worden de woningen uitgerust met een warmtepomp. Verder wordt in de woning veel gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals aluminium kozijnen. Binnenkort komen de plattegronden beschikbaar. 


Huurprijs

De huurprijs van de woning is vastgesteld op € 699 en daarmee zijn de woningen toegankelijk voor huurtoeslag. Bijkomende kosten zijn de servicekosten voor het groenonderhoud (van de blokhagen). Omdat u bij deze woningen (bij normaal verbruik) geen energierekening meer heeft, maar alleen nog de vastrechtkosten van elektra betaalt, levert dit u een flinke besparing op in uw maandelijkse vaste lasten. 

 

Interesse?
Heeft u interesse in deze woningen? Klik dan hier voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Onderaan de betreffende pagina vindt u een interesseformulier. Vul dit formulier in als u op de hoogte gehouden wilt worden over dit project. HEEMwonen informeert u dan regelmatig over de ontwikkelingen en als er nieuws is. Het invullen van het interesseformulier betreft geen inschrijving. Om u in te schrijven als woningzoekende gaat u naar www.thuisinlimburg.nl


Thuis in Limburg

Vlak voor oplevering worden deze woningen aangeboden via Thuis in Limburg. Schrijf u nu alvast in bij Thuis in Limburg om straks kans te maken op een woning uit dit project. Let op: u kunt nu nog niet reageren op deze woningen. 

 

Klik hier om u direct in te schrijven bij Thuis in Limburg

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten