meisje_hurkend

Stem op HEEMwonen als meest vernieuwende opdrachtgever!

BWvM (19) 19-7

HEEMwonen is dankzij een innovatieve aanpak bij de Bestaande Wijk van Morgen in Kerkrade genomineerd als meest vernieuwende opdrachtgever. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. De filmpjes van alle genomineerden staan online. Breng nu uw stem uit! Het aantal stemmen bepaalt mede de publieksprijs tijdens manifestatie De Voorsprong op 21 november.

 

Breng uw stem uit
De prijs "meest vernieuwende opdrachtgever" is ingesteld om  innovatie in de sector te stimuleren.
Bij de prijs gaat het om opdrachtgevers voor gebouwen of bouwdelen voor wonen, werken, zorg, onderwijs en infra, zowel voor nieuwbouw, renovatie als onderhoud.
De prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de Manifestatie De Voorsprong op 21 november. De prijs wordt mede ondersteund door Vernieuwing Bouw, Aedes en Bouwend Nederland.
Een hele eer dus, dat de Bestaande Wijk van Morgen hiervoor is genomineerd! Het zou mooi zijn als u uw waardering voor onze aanpak laat blijken, door uw stem uit te brengen. Op de site van Energiesprong vindt u filmpjes waarin de genomineerde partijen zich presenteren en kunt u uw stem uitbrengen.
Bekijk de filmpjes en breng uw stem uit


Marktconsultatie
Projectleider Maurice Vincken: “Wij hebben  samen met de architect een tender voor dit project uitgezet, om zo tot een ‘innovatieve aanbesteding’ te komen. We hebben marktpartijen uitgedaagd om zo optimaal mogelijk invulling te geven aan onze vraagstelling wat betreft duurzaamheid, innovatie, klantgerichtheid en risicobeheersing.


De opgave
Een belangrijk uitgangspunt was dat bewoners gedurende de werkzaamheden in hun woning konden blijven wonen. Dit leidde tot een innovatief renovatieconcept waarbij complete gevels vervangen werden. Dankzij zonnepanelen wekken de woningen zelf energie op.
Belangrijke succesfactor van het project is de intensieve samenwerking met en begeleiding van bewoners. Bewoners zijn bij het project betrokken via bewonerswerkgroepen, individuele huisbezoeken en nieuwsbrieven.
Lees meer over de Bestaande Wijk van Morgen

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten