meisje_hurkend

Sociaal Restaurant 'Samen aan tafel' heeft nieuw concept!!

Eet u niet graag alleen? Bij ons is het altijd gezellig samen aan tafel. Om deze vorm van ontspanning voor iedereen toegankelijk te maken heeft de stichting Kansenwinkels het sociale wijkrestaurant: 'Samen aan tafel' geopend. Dit restaurant is gelegen aan de Akerstraat 63B. Eerder waren er bepaalde voorwaarden verbonden aan het eten in het restaurant. Deze zijn nu geschrapt.

 

Voor 5 euro per persoon wordt een lekker en  verantwoord driegangen menu geserveerd inclusief tafelwater. 'Samen aan tafel' is geopend op woensdag en donderdag en het menu wordt gecommuniceerd via de Facebookpagina van Stichting Kansenwinkels en via de etalage van het restaurant. Reserveren kunt u via ... en via het telefoonnummer: 045 535 4800.

 

In 'Samen aan tafel' worden ook maandelijks speciale thema avonden georganiseerd zoals onbeperkt mosselen eten en zijn er plannen om kinderfeestjes met het thema 'lekker eten' aan te bieden. 'Samen aan tafel' is een initiatief van de stichting Kansenwinkels, de gemeente Kerkrade en Traiteur Ritt.

 

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten