meisje_hurkend

Sloop tweede witte flat Salviaplein

De voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van de tweede en tevens laatste witte flat in Kerkrade-West zijn gestart. Het gaat om het Salviaplein 1 tot en met 104. 

 

Witte flat SalviapleinWerkzaamheden
Momenteel worden asbesthoudende materialen verwijderd. Daarna zal de flat gestript worden. Vervolgens wordt de flat machinaal gesloopt. Het puin wordt op de bouwplaats machinaal gebroken. In afwachting van toekomstige ontwikkelingen zal het terrein daarna worden geëgaliseerd en ingezaaid. De verwachting is dat de werkzaamheden half juni zijn afgerond. Dit is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Overlast

Tijdens de sloopwerkzaamheden kan overlast ontstaan. Hierbij kunt u denken aan geluids- en/of stofoverlast. Uiteraard wordt getracht dit tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Nadere informatie

Omwonenden zijn in januari per brief geinformeerd over de werkzaamheden en de overlast die zal ontstaan.  Mocht u vragen hebben over de sloop kunt u contact opnemen met HEEMwonen op telefoonnummer (045) 645 44 44.

 

Klik hier om de brief van januari 2013 te downloaden. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten