familie

Realisatie rotonde Strijthagenweg

De gemeente Kerkrade zal bovengenoemde kruising wijzigen in een rotonde. De werkzaamheden starten op maandag 14 oktober en vinden plaats op de kruising van de Strijthagenweg met de Kaalheidersteenweg. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden circa zes weken duren. Toezichthouder namens de gemeente is de heer Vliegen, tel. 06-535 11948. De werkzaamheden worden verricht door Gebroeders Kurvers Wegenbouw uit Heerlen.


Parkeerverbod

Gedurende de werkzaamheden zal er tijdelijk een parkeerverbod gelden voor de ventweg naast het Esso-tankstation. Dit is het gedeelte tussen de Van Dietrichsteinstraat en de Strijthagenweg.


Overlast/Omleiding

Hoewel er alles aan wordt gedaan om dit te voorkomen, is overlast niet geheel uit te sluiten. Tijdens de werkzaamheden zal alle verkeer afkomstig van de Locht worden omgeleid via de Schaesbergerstraat, Tunnelweg en Dentchenbachweg. Het verkeer vanuit het centrum Kerkrade richting Locht kan blijven rijden via de Kaalheidersteenweg. Ook zal er een aantal vrachtwagens en graafmachines in de straat staan, waarvan bewoners hinder kunnen ondervinden.


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij de projectleider, de heer Komen, telefoonnummer 14045. U kunt ook mailen naar: gemeentehuis@kerkrade.

 

Klik hier voor een situatieschets.

 

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten