bejaarden

Reageer nu op de nieuwbouw in Kerkrade-West

22 energieneutrale woningen Heilust_w

 

Vanaf nu kunt u reageren op de nieuwbouwwoningen in Kerkrade-West. U vindt de woningen op Thuis in Limburg. U kunt nog tot 24 maart 19.00 uur reageren. De woningen worden toegewezen via het lotingmodel.

 


Lotingmodel
De nieuwbouwwoningen in de Heilust vindt u op de website www.thuisinlimburg.nl. Via deze website vindt de toewijzing plaats. De woningen worden toegewezen via het lotingmodel. Dat betekent dat door middel van een loting een kandidaat geselecteerd wordt. Iedereen die reageert, heeft dus evenveel kans op de woning. Mits u uiteraard voldoet aan de voorwaarden.


Thuis in Limburg

Op www.thuisinlimburg.nl vindt u het grootste woningaanbod van Limburg gepresenteerd op één overzichtelijke website. Deze website is een initiatief van negen limburgse woningcorporaties: HEEMwonen, Wonen Limburg, Wonen Zuid, Woningstichting Simpelveld, Woningstichting Voerendaal, Woonpunt Parkstad, Woonwenz, Woningstichting Domus en Woningstichting Kessel.

 

Klik hier voor meer informatie over dit nieuwbouwproject van HEEMwonen

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten