familie

Proeftuin in Park West

Sinds anderhalf jaar zijn bewoners bezig met een proeftuin in het toekomstig Park West. Zij proberen uit hoe er in de buurt om gegaan wordt met wijk tuinieren. Tot dusver loopt het van een leien dakje. Zo goed zelfs dat de hoeveelheid bakken uitgebreid is.

 

Los van het tuinieren heeft deze groep ook meegedacht over de inrichting van het Park. Op maandag 4 juli hebben ze met de gemeente Kerkrade afspraken gemaakt over het plaatsen van fruitbomen en struiken. De werkgroep gaat aan de slag met de vraag welk fruit er moet komen en of dat hoog- of laagstambomen moeten zijn. Daarnaast hebben ze een stem over waar de bomen geplaatst moeten worden.

 

De werkgroep zal half augustus hun advies neerleggen bij de projectleider van de gemeente, zodat hun advies en wensen kunnen worden uitgevoerd in het najaar/nieuwe plantseizoen. De groep wordt ondersteund door Opbouwwerk van de gemeente Kerkrade. 

 

04.07.16 Bijeenkomst bewoners Heilust in buurtkamer

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten