familie

Plattegronden beschikbaar nieuwbouw Heilust

Nieuwbouw energiewoningen Heilust2_wNieuwbouw energiewoningen Heilust1_wHEEMwonen heeft de plattegronden van de 22 nieuwbouwwoningen in de Spirea- en Gladiolenstraat vrijgegeven. Binnenkort komen ook de technische gegevens beschikbaar en worden de woningen in thuisinlimburg gezet. Als u het interesseformulier op de website van HEEMwonen heeft ingevuld, krijgt u hiervan automatisch bericht.  


Klik hier voor de plattegronden van de Spireastraat (nr 41 - 59) 
(pdf)

Klik hier voor de plattegronden van de Gladiolenstraat (nr 143 - 165) (pdf)

 

De woningen in de Spireastraat 41, 43, 45 en 47 zijn verhuurd aan stichting gehandicaptenzorg Limburg (SGL).

 

Woningindeling
Op de begane vloer vindt u de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een gastentoilet en badkamer met wc. Ook is er een tuin met berging. Afhankelijk van het woningtype worden boven 1 of 2 slaapkamers en een berging gerealiseerd. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen voor de benodigde elektriciteit. Voor het warm water en de verwarming worden de woningen uitgerust met een warmtepomp. Verder wordt in de woning veel gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals aluminium kozijnen.

 

Huurprijs
HEEMwonen heeft de huurprijs van de woningen definitief vastgesteld op € 690 en daarmee zijn de woningen toegankelijk voor huurtoeslag. Bijkomende kosten zijn de servicekosten voor het groenonderhoud (van de blokhagen). Omdat u bij deze woningen (bij normaal verbruik) geen energierekening meer heeft, maar alleen nog de vastrechtkosten van elektra betaalt, levert dit u een flinke besparing op in uw maandelijkse vaste lasten.


Interesse?

Heeft u interesse een nieuwbouwwoning op deze locatie? Klik dan hier om het interesseformulier in te vullen. U vindt dit formulier onderaan de pagina. HEEMwonen informeert u over de ontwikkelingen en zodra de woningen voor de verhuur beschikbaar komen. Het invullen van het interesseformulier betreft geen inschrijving. Schrijf u tijdig in als woningzoekende bij www.thuisinlimburg.nl.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten