vrouwduiken

Pak je kans! Op naar een Energiek Heilust!

De wijk HEILUST in KERKRADE WEST heeft momenteel de aandacht. Er zijn veel woningen gesloopt, Park West is in aanleg en er gaan de komende tijd veel woningen opgeknapt worden. 332 woningen krijgen een nieuw uiterlijk en worden energiezuiniger gemaakt. Een hele operatie die HEEMwonen onder de noemer ENERGIEK HEILUST zal uitvoeren.

 

Wil jij bijdragen aan een ENERGIEK HEILUST? Wil jij jezelf ontwikkelen? Meehelpen bij dit unieke project en daarmee - eventueel met behulp van een opleiding die wij voor je kunnen verzorgen - je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Of op een andere manier bijdragen aan een energieke wijk?

Mail of bel ons dan en geef aan hoe wij je het beste kunnen bereiken. Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bel met HEEMwonen op telefoonnummer: (045) 645 44 44 of mail met Smeets Bouw via ....

 

Namens projectteam ENERGIEK HEILUST alvast dank voor je reactie!
Op naar een ENERGIEK HEILUST!

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten