meisje_hurkend

Opruimdag tweede fase Bestaande Wijk van Morgen op 1 maart druk bezocht

Nu de renovatie van de tweede fase van de Bestaande Wijk van Morgen voor de deur staat hebben veel bewoners behoefte om hun huis op te ruimen en spullen die niet meer nodig zijn weg te doen. De werkgroep leefbaarheid maakte van de nood een deugd en organiseerde op vrijdag 1 maart een opruimdag voor bewoners van de tweede fase van het duurzame renovatieproject Dahliastraat en omgeving.

Ook de resterende 58 woningen gaan volledig op de schop: nieuwe gevels, nieuw dak en nieuwe installaties. Een mooie aanleiding om eens lekker op te ruimen.

Op de parkeerplaats aan de Rozenstraat/Fresiaplein werd een mini-mileupark ingericht. Hier konden bewoners alle spullen brengen die ze kwijt wilden (bijvoorbeeld huisraad, witgoed, sloopafval, snoeiafval). Een medewerker van RD4 lette erop dat het afval in de juiste container terecht kwam. Dankzij de grote belangstelling moest de RD4 de containers diverse keren vervangen.

 

BWvM opruimdag maart 2013 004 BWvM opruimdag maart 2013 009  
BWvM opruimdag maart 2013 014 BWvM opruimdag maart 2013 016  


Onder het genot van koffie met iets lekkers erbij bood de opruimdag daarnaast een goede gelegenheid om te buurten met de buren.

 

Lees de aankondigingsbrief 

 

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten