familie

Open Huis 't Westhoes!

Op vrijdag 8 december gaan de deuren van ’t Westhoes in de Heilust al even open om bewoners, verenigingen en partners te laten zien hoe ’t Westhoes wordt. Er worden rondleidingen door het gebouw gegeven en ervoor en je kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanwege de veiligheid en de bouwwerkzaamheden is het helaas alleen mogelijk om begeleid het gebouw te bezichtigen met een rondleiding. 

 

Wil je ook deel nemen aan een rondleiding? Mail naar ... en geef je naam, aantal personen (maximaal 4), adres, telefoonnummer en voorkeurstijd door. Starttijden zijn 17.00 en 18.00 uur. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier. Vanwege het beperkt aantal plekken adviseren we je om niet te lang te wachten met aanmelden. De rondleidingen zijn niet geschikt voor mensen die minder valide zijn. De lift is er nog niet en omdat in het gebouw nog gewerkt wordt, worden trapjes etc. gebruikt die moeilijker begaanbaar zijn.

 

Heb je vragen? Mail dan naar ... of bel tijdens kantooruren naar 14 045.

 

Let op: Het aanmelden voor de rondleidingen is niet vrijblijvend. Vanwege het beperkt aantal plaatsen moeten we er van uit kunnen gaan dat mensen die zich aanmelden, ook aanwezig zijn. Kunt u onverhoopt niet komen, geef dit dan door, dan kunnen andere mensen de plekken innemen.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten