meisje_hurkend

Omwonenden pleintje Meidoornstraat: Komen jullie tuinieren?

De omwonenden van het pleintje aan de Meidoornstraat hebben vorige week een flyer in de bus gekregen waarin ze worden uitgenodigd om mee te tuinieren.

 

Op het pleintje nabij de woningen Meidoornstraat zijn enkele betonnen bakken aangelegd. Deze bakken zijn in overleg met enkele bewoners geplaatst om te gaan tuinieren. Mensen die interesse hebben, kunnen hieraan deelnemen.

 

Tuinieren in de wijk  

De 2 aanwezige bakken zijn bedoeld om samen met andere bewoners in de wijk te tuinieren. Wat wordt aangeplant kunnen de bewoners zelf bepalen. Kruiden, groenten, planten, zomergoed, alles is mogelijk. Wel is het de bedoeling dat samen de bakken onderhouden gaan worden. Dus water geven, onkruid verwijderen etc. etc.

 

Begeleiding

Om de bewoners op weg te helpen, wordt ondersteuning aangeboden van de organisatie 'Groen Verbindt', die ervaring heeft op het gebied van volkstuinieren. Er wordt gestart met een bijeenkomst en dan worden afspraken gemaakt over het gebruik van de plantenbakken.

 

Interesse voor deelname?

Neem contact op met Ton van der Velden: e-mail: ... of Wendy Logister e-mail: ...

 

of telefoonnummer 14 045.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten