man

Nieuwsbrieven duurzame renovatie Energiek Heilust

De 7e nieuwsbrief over de duurzame renovatie in de Heilust in Kerkrade-West is de deur uit. HEEMwonen streeft ernaar deze nieuwsbrief iedere twee maanden uit te brengen. Wilt u ze allemaal nog eens nalezen? U vindt ze op de website van HEEMwonen, onder het tabje documenten.

 

HEEMwonen is in oktober 2017 begonnen met het toekomstbestendig maken van maar liefst 332 woningen in de Heilust. Het project omvat 288 eengezinswoningen en 44 duplexwoningen. Omdat vooral het energieniveau van de woningen sterk verbetert, voert HEEMwonen dit project uit onder de naam ‘Energiek Heilust’. Smeets Bouw voert de werkzaamheden uit. Nog dit jaar wordt het project afgerond. Om bewoners te informeren, organiseert HEEMwonen regelmatig bewonersbijeenkomsten en iedere 2 maanden komt een nieuwsbrief uit. 

 

U vindt het project ook op Facebook: www.facebook.com/EnergiekHeilust

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten