bejaarden

Nieuwsbrief 4 Energiek Heilust

HEEMwonen maakt 332 woningen in de Heilust in Kerkrade-West klaar voor de toekomst. Het gaat om 288 eengezinswoningen en 44 duplexwoningen. Omdat de woningen vooral energiezuiniger worden, noemen we dit project 'Energiek Heilust’. Smeets Bouw voert de werkzaamheden voor ons uit.


De bewoners ontvangen iedere twee maanden een nieuwsbrief. Hieronder vindt u de 4e uitgave.

 

Nieuwsbrief 4 Energiek Heilust

 

Wordt uw huis gerenoveerd maar heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ... met als onderwerp 'Nieuwsbrief Heilust' en uw adres. Dan zorgt HEEMwonen ervoor dat u deze alsnog ontvangt!

 

Wordt het bestand niet geopend? Open de website dan eens in Chrome. Of kijk of u Acrobat Reader op uw computer hebt staan. Dit heeft u nodig om een pdf bestand te openen. U kunt dit programma gratis downloaden op https://acrobat.adobe.com/nl/nl/acrobat/pdf-reader.html.   

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten