jongmeisje

West Wint sponsort FC Kerkrade-West

8 december 2011 (4)De kantine van FC Kerkrade-West is op 8 december niet zomaar gekozen als plek voor de ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst Heilust. Naast de uitvoeringsovereenkomst hebben de West Wint-partners een sponsorcontract ondertekend met FC Kerkrade-West. Drie jaar lang zal het logo ‘West wint aan ruimte’ prijken op de voetbalshirts van alle teams, staan er West Wint-borden langs het voetbalveld en is de West Wint-tune te horen voor de wedstrijden. De voetbalvereniging is in West een voorbeeld van fusie en samenwerking tussen verschillende buurten. Natuurlijk speelt de naam van de voetbalvereniging ook een rol.
8 december 2011 (5)De voetbalvereniging is in West een voorbeeld van fusie en samenwerking tussen verschillende buurten. Natuurlijk speelt de naam van de voetbalvereniging ook een rol. Tevens toont de club een grote betrokkenheid bij en belangstelling voor maatschappelijke aangelegenheden. De voetbalvereniging is erg enthousiast over de samenwerking en heeft aangegeven graag mee te willen werken aan het uitdragen van de naam en betekenis van ‘West wint aan ruimte’.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten