familie

Vierde bijeenkomst Park Heilust

BP 24 aprilDefinitief ontwerp park
Gisteravond, 24 april 2012, vond alweer de vierde bijeenkomst plaats in het kader van het nieuw aan te leggen Park in de Heilust. Wederom waren verenigingen, instellingen en uiteraard bewoners in ruime aantallen aanwezig. Buro Lubbers, verantwoordelijk voor het ontwerp, presenteerde het definitieve ontwerp zoals dat tot stand is gekomen in overleg met bewoners. Klik op onderstaande link om de afbeelding van het definitieve ontwerp van het park te bekijken.

 

Presentatie met Definitief Ontwerp park Heilust.

 

Naar aanleiding van de bijeenkomsten is er een werkgroep van bewoners ontstaan die zich concreter met de invulling van het park zal gaan bezig houden. De eerste bijeenkomst van de werkgroep is op 15 mei om 19.30 uur in de Auw Noeëdkirch.

 

Daarnaast zullen voor de speeltuin en de Multifunctionele Accommodatie (gemeenschapshuis) gesprekken met vele partners en partijen worden aangegaan. Daarbij worden de kinderen en jongeren zeker niet vergeten!

 

Bestemmingsplan
De gemeente gaf vervolgens een toelichting op het voorontwerp van het bestemmingsplan. Want om het park,  de woningbouw, de Multifunctionele Accommodatie (MFA) en de speeltuin mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan nodig. U vindt dit voorontwerp bestemmingsplan op het vakloket Bouwen, Wonen, Leefomgeving van de sector Stad op de begane grond van het Stadskantoor, Markt 33, 6461 EC Kerkrade. Inzage is mogelijk tot 30 mei aanstaande en hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken bij de heer T. Debast, via het telefoonnummer van de gemeente 14 045.

 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het park, de werkgroep of het bestemmingsplan, neem dan contact op met Hein Bracun, Jean Pijpers of Paul Nouwen van de gemeente Kerkrade op telefoonnummer 14 045. Voor vragen over de woningbouw kunt u contact opnemen met Hestia groep, bereikbaar via telefoonnummer (045) 533 94 94. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten