meisje_hurkend

Tweede bijeenkomst bewoners en instellingen Park Heilust


DSC_0070Op woensdag 7 maart jongstleden vond de tweede bijeenkomst plaats over het park en de speeltuin in de Heilust. Hier waren zowel bewoners als mensen van organisaties aanwezig. Tijdens de eerste bijeenkomst waren al ideeën voor het park aangedragen en tevens hebben alle bewoners in West via wenskaarten en via de website hun wensen en ideeën voor het park kunnen aandragen.

Op de 7e maart werd een overzicht gegeven van de ideeën die zijn binnen gekomen. Hier werd een scheiding gemaakt in wat wel en niet kon en werd toegelicht welke zaken veel stemmen hadden en welke minder. Ook waren er twijfelgevallen en deze werden aan de hele groep voorgelegd en hier is over gesproken. Buro Lubbers zorgde voor de presentatie van de bevindingen.

 

DSC_0069Op woensdag 4 april om 19.00 uur (en niet zoals eerder afgesproken op 28 maart) is er weer een bijeenkomst. Dan zal Buro Lubbers uit Den Bosch het voorlopig ontwerp laten zien van het park met daarin de inbreng van de bewoners en instellingen.

 

Mocht u vragen hebben of willen aansluiten op 4 april 2012, dan bent u van harte welkom. Meldt u even aan bij  Hein Bracun van de gemeente Kerkrade op ... of via 14 045.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten