vrouwduiken

Informatiemarkt West

Op zaterdag 22 april is er tussen 13.00 en 17.00 uur een bewonersmarkt: Informatiemarkt West. Locatie is de Auw Noeëdkirch aan de Ons Limburgstraat 57.

 

U kunt terecht voor alle vragen die te maken hebben met de projecten van West wint aan ruimte zoals de bouw van het nieuwe gemeenschapshuis, de verdere werkzaamheden aan Park West en de inrichting van de straten rondom het park. Maar ook als u iets wil weten over de wijkpunten Samen Leven, is dit het juiste adres.

 

Verschillende partijen staan u graag te woord! We doen dit door middel van marktkraampjes. Zo zijn bouwbedrijven van de partij, maar ook de gemeente Kerkrade, HEEMwonen, de partners Samen Leven, D'r Jemus Jaad, de Buurtkamer, de Kautsj West, de proeftuin, Kerkrade4west, de Kansenwinkels enzovoorts.

 

Tijdens de middag houden we een tombola-actie waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Tevens is er een DJ en kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke bezigheden zoals een knutselworkshop Koinobori en eigen fruitspiezen maken. Ook kunnen de jonge meisjes en jongens een glittertattoo laten zetten of hun gezicht laten schminken.

 

Start bouw ‘t Westhoes

Tijdens de bewonersmarkt wordt op de locatie van de kerk aan de Kampstraat de officiële starthandeling verricht van de bouw van ‘t Westhoes. Binnenkort starten de werkzaamheden en uiterlijk 1 maart 2018 is het gebouw gereed en kunnen de gebruikers hun intrek nemen.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten