vrouwduiken

Informatiecentrum Kerkrade-West vanaf 25 november open!


Vanaf 25 november kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen in het Informatiecentrum aan de Kampstraat 69 in Kerkrade-West (Heilust). U kunt hier - onder het genot van een kop koffie of thee - terecht met uw vragen over alle projecten die spelen of gaan spelen in de Heilust.


Projecten in Kerkrade-West

Enkele voorbeelden van projecten in stadsdeel West zijn: de nieuwbouw van de 22 energiezuinige woningen, de sloopwerkzaamheden, het Sociaal Programma, de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in de voormalige kerk en het Park West met speeltuin, park en Cruyff Court. Ter plekke kunt u tekeningen, foto's, impressies en plattegronden bekijken.


West wint aan ruimte
In februari 2011 hebben de gemeente Kerkrade, woningcorporatie HEEMwonen, de Stadsregio Parkstad Limburg en de provincie Limburg een overeenkomst gesloten over de herontwikkeling van Kerkrade-West. Deze herontwikkeling bestaat uit een aantal deelprojecten zoals de herstructurering van de Heilust en de Bestaande Wijk van Morgen.


U kunt West wint aan ruimte ook volgen via facebook en twitter.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten