jongmeisje

Huurders GRATIS naar voorstelling Cultura Nova

 

De voorstelling 'Huisgoden' van Cultura Nova gaat over de bewoners van een flat die gesloopt moet worden. De voorstelling vindt plaats op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 augustus en begint telkens om 20.30 uur. De locatie is het terrein van de 'Witte flats' in Kerkrade-West.

 

Huurders van Hestia groep die wonen in Kerkrade-West kunnen in aanmerking komen voor een GRATIS entreekaartje door een e-mailbericht te sturen naar ... onder vermelding van 'Huisgoden'. Vermeld hierin uw naam, adres en voorkeursdatum (29, 30 of 31 augustus). Gelieve tevens aan te geven of u 1 of 2 kaarten wilt ontvangen. Reageer snel, want Hestia groep heeft slechts een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar en hierbij geldt OP=OP! 

 

'Huisgoden' is een ontroerende, volkse tragikomedie die het verhaal vertelt van een aantal bewoners die vanwege sloop hun flat uit moeten. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling 'Huisgoden'.  

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten