bejaarden

Halloween in de Heilust

_DSC0639Halloween is dit jaar niet aan de Heilust voorbij gegaan. In aanloop naar Halloween hebben de ouderraad van basisschool de Schakel en de ActiviteitenCommissie Heilust de handen ineen geslagen om voor zowel de 4 tot 8 jarigen als de 8 tot 12 jarigen een tocht te organiseren.


Gekozen werd voor een Trick or treat tocht voor lagere groepen en een griezeltocht voor de oudere kinderen. Heksenhuis ‘De Buurtkamer’ aan de Geraniumstraat 9 was tijdens de trick or treat tussenstop, voor een plasje, een hapje, een drankje én een kijkje in het laboratorium van tovenaar Simsala en zijn leerling Bim.


Op 26 en 27 oktober hebben beide tochten plaatsgevonden. Hoewel het tijdens de trick or treat tocht vreselijk nat en koud was, hebben er toch 140 kinderen en volwassenen genoten van een leuke tocht.
Hoewel koud was het tijdens de griezeltocht gelukkig droog en hebben de 100 deelnemers genoten en gegriezeld.


_DSC0751Naast een groot aantal deelnemers waren tijdens de beide tochten een honderdtal vrijwilligers in touw. Deze worden bij deze dan ook hartelijk bedankt, want zonder hun bijdrage zou de tocht niet zo succesvol verlopen zijn.

Momenteel wordt er alweer gedacht aan de tocht van 2013 en deze wordt gegarandeerd weer een ongekend succes!

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten