man

Gouverneur Theo Bovens bezoekt Kerkrade-West


Gouverneur West HestiaDe Gouverneur wordt onder andere welkom geheten door Jack Vinken (rechts) en Michiel Wauben.Op donderdag 12 januari jongstleden bezocht Gouverneur Theo Bovens van Limburg Kerkrade. Hij deed dit in het kader van zijn kennismakingstour door Limburg. 

 

Nadat de Gouverneur in het raadhuis was ontvangen door de burgemeester en de rest van het college, ging de delegatie naar Kerkrade-West waar in de bibliotheek / wijkpunt iedereen werd ontvangen door leden van het wijkplatform en gemeente, maar ook door directeur-bestuurder Jack Vinken en Michiel Wauben van Hestia groep.

 

In de bibliotheek kreeg de Gouverneur een presentatie te zien en te horen over de herontwikkeling van Kerkrade-West. Daarna ging men naar de plek waar de nieuwe school Plein moet komen en Gouverneur West 2Na de presentatie ging het gezelschap door de wijk onder aanvoering van wethouder Peter Thomas (derde van rechts)werd een blik geworpen op de toekomstige locatie van het transferium. Dit deelproject binnen West wint wordt samen uitgevoerd met de provincie Limburg. Men bracht ook kort een bezoek aan het nieuwe Carboonplein.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten