bejaarden

Feestelijke opening scooterwerkplaats Kerkrade-West

scooterwerkplaats Kerkrade-WestOp maandag 4 juli wordt om 17.00 uur de scooterwerkplaats in de witte flat aan het Salviaplein in Kerkrade-West feestelijk geopend door vertegenwoordigers van Impuls, de gemeente Kerkrade en Hestia groep.

Samenwerking
De scooterwerkplaats is een initiatief van het jeugd- en jongerenwerk van Impuls en is gerealiseerd dankzij de medewerking van de gemeente Kerkrade en Hestia groep, die de ruimte voor de werkplaats gratis beschikbaar stelt.

Scooterwerkplaats
Jongeren uit Kerkrade tussen 15 en 21 jaar kunnen elke maandag- en donderdagavond van 18.30 uur tot 21.00 uur in de werkplaats terecht om onder begeleiding te sleutelen aan hun scooter.

Toekomstkansen voor West
Het scooterproject verbetert de toekomstkansen voor jongeren en sluit hiermee naadloos aan bij de stadsdeelvisie 2020 voor Kerkrade-West West wint aan Ruimte. West krijgt meer ruimte om te wonen, te werken en te spelen. Meer ruimte voor plezier en ontspanning. Meer ruimte om je thuis te voelen. Het scooterproject geeft hier invulling aan.

Talentontwikkeling
Met de werkplaats bieden de betrokken partijen jongeren niet alleen een zinvolle vrijetijdsbesteding, maar ook de kans om (verborgen) talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten