bejaarden

Laatste nieuws Park West

Hieronder het laatste nieuws over Park West:

 

Afvalbakken in het park

In de oude situatie waren er afvalbakken voor hondenpoep en bakken voor het overige afval. Dat is nu veranderd. Hondenpoep en restafval kan gewoon in dezelfde bak worden gegooid. De reden hiervoor is dat de bakken al door elkaar worden gebruikt en dan is het vanwege kostenbesparing, hygiëne en handigheid beter om over te gaan op 1 soort afvalbak. De bakken worden in de nieuwe opzet wel vaker geleegd.

 

Groenaanplant

Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er nog dit jaar gestart met het aanplanten van groen in de vorm van bomen en hagen in het park. Begin 2017 zal het gazon worden ingezaaid omdat de groeitemperatuur voor het gras nu te laag is. Eind 2017 worden de bloembollen geplant. In de aanleg van het groen wordt ook de leeg gekomen locatie aan de Kaalheidersteenweg meegenomen (waar voorheen caravanpand was).

 

Nutsvoorzieningen

De verschillende organisaties die gaan over de nutsvoorzieningen (gas, water, licht), zijn bezig met een grootschalige vernieuwing in de wijk. Helaas zorgt dat nog steeds voor overlast in de vorm van graafwerkzaamheden, opengebroken trottoirs etc. We vragen hiervoor uw begrip. Midden in het park staat nog een trafostation dat vanaf februari 2017 gesloopt wordt.

 

Nieuwe indeling wegen

Op dit moment wordt de nieuwe indeling van het oude gedeelte van de Geraniumstraat, Gladiolenstraat en Papaverplein voorbereid. Volgens de planning zullen deze straten begin volgend jaar op de schop gaan.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten