man

Komt u ook naar de opening van 't Westhoes?

Foto flyerOp zondag 31 maart wordt ’t Westhoes officieel geopend met een activiteitenmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij de Anemonenstraat 16!

 

Dit is er allemaal te doen:

  • Tussen 12:00 en 12:45 uur een heerlijke kop zondagse soep.

  • Om 13:00 uur de openingshandeling.Optredens en concerten van onder meer Kerkraads Fanfare Orkest, toneelgroep Frohsinn 1904 en accordeonvereniging Accordia.

  • Kennismaking met verleden en heden van de voormalige kerk.

  • Leuke workshops.

  • Lekker buiten ravotten in de speeltuin.

  • Speciale artiesten: Enzo Kok, DJ Riley en Jack Vinders.

 

’t Westhoes is een wijkpunt van Samen Leven Kerkrade. Het is een verzamelpunt van veel sociaal-culturele verenigingen in Kerkrade-West. Ook zorgorganisaties hebben hier een plek. Maar het is vooral een huiskamer van uw buurt. Hier kunt u ontmoeten, vrijwilligerswerk doen, iets betekenen met en voor West. Een kopje soep komen eten, een kaartje leggen met uw buur. Of een handje hulp vragen als dat nodig is. Bijna alles kan. Samen maken we van ’t Westhoes een bloeiend wijkpunt!

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten