familie

Jongerencentrum in 't Westhoes

28.10.18 Opening jongerencentrum Westhoes SchlangenOp 27 zijn de deuren officieel geopend van het jongerencentrum in 't Westhoes. Met de opening van de deuren is het startsein gegeven voor deze nieuwe jongerenruimte. Er wordt nu gestart met het inrichten. Jeugd uit de wijk West is al van harte welkom. Het centrum is 4 dagen per week geopend; direct na school tot 19.00 uur. “Het is de bedoeling dat jongeren zich hier thuis voelen en terecht kunnen met hun eigen ideeën voor activiteiten”, laat wethouder Schlangen weten.

 

Activiteiten
De jongerenwerkers van Impuls zorgen ervoor dat de jongeren die het jongerencentrum bezoeken zich thuis voelen door activiteiten te organiseren die goed aansluiten bij deze leeftijdsgroep. Zo zullen er vlogworkshops georganiseerd worden, raps gemaakt worden en activiteiten zoals dansworkshops, schminken, voetballen etc. plaatsvinden. Er wordt ook rekening gehouden met het educatieve en het maatschappelijke karakter van de activiteiten. Zo is er ook aandacht voor gezondheid, eenzaamheid onder ouderen of omgaan met geld.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten