jongmeisje

Inloopavond herinrichting Anjelierstraat, Rozenstraat, Eglantierstraat en Fresiaplein

Het gebied Dahliastraat richting Kasperenstraat wordt op dit moment geheel nieuw ingericht.

In het najaar van 2015 zal ook het gebied tussen Dahliastraat en Tulpenstraat onder handen worden genomen. Straten, pleinen en paden zullen worden opgeknapt en ook de groenvoorziening wordt verbeterd. Het ontwerp voor de herinrichting willen wij aan u tonen tijdens een inloopavond.

 

Herinrichten gebied

In het najaar van 2015 zal het gebied tussen Dahliastraat en Tulpenstraat worden vernieuwd. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Zo wordt ook een ontwerp gemaakt waarin de aanpassing van de straten, pleinen en paden is terug te vinden. Ook de aanpassing van de  groenvoorziening wordt in het nieuwe ontwerp opgenomen. Voor een 2-tal pleinen zal met bewoners van gedachten worden gewisseld over de herinrichting.

 

Waar en wanneer?

Voor de bewoners van het gebied worden een inloopavond en een tweetal overleg-bijeenkomsten georganiseerd.

 

Inloopavond ontwerp gehele gebied

De inloopavond wordt gehouden op dinsdag 21 april aanstaande. Wilt u het nieuwe ontwerp bekijken dan kan dat van 18.30 tot 20.00 uur. Desgewenst kunt u een toelichting krijgen op de plannen. De inloopavond vindt plaats in de Auw Noeëdkirch, Ons Limburgstraat 57 in Kerkrade.

 

Overleg herinrichten Fresiaplein

Bewoners/omwonenden van het Fresiaplein kunnen diezelfde avond om 19.00u op 21 april ook deelnemen aan een aparte bijeenkomst voor het herinrichten van het Fresiaplein.

 

Om 19.00 uur starten we met dit overleg in de Auw Noeëdkirch.

 

Overleg grasveldje Eglantierstraat

Op dinsdag 28 april aanstaande wordt een overleg georganiseerd met de direct omwonenden van het grasveldje aan de Eglantierstraat. Het grasveldje is in

het verleden al aangepast. Helaas is de situatie nog niet naar tevredenheid. Vandaar dat we met bewoners en omwonenden opnieuw van gedachten willen wisselen over de inrichting hiervan. We overleggen van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur. Locatie is eveneens de Auw Noeëdkirch, Ons Limburgstraat 57 in Kerkrade.

 

Deelname aan bewonersbijeenkomst

U hoeft zich niet aan te melden voor de bijeenkomsten van 21 april of 28 april. Wilt u meedenken en meepraten, dan verwachten wij u uiterlijk om 19.00 uur. We hopen uiteraard dat zo veel mogelijk bewoners met ons mee willen denken.

 

Meer informatie, ideeën of vragen?

U kunt met eventuele vragen of ideeën contact opnemen met de projectleider de heer Ton van der Velden van gemeente Kerkrade via het algemene telefoonnummer 14 045.                

 

Of u kunt het doorgeven via de mail: ....

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten