familie

Informatiecentrum Kerkrade-West is open! U bent van harte welkom!

Vanaf dinsdag 25 november kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen in het Informatiecentrum aan de Kampstraat 69 in Kerkrade-West (Heilust). U kunt hier -onder het genot van een kop koffie of thee- terecht met uw vragen over de projecten die spelen of gaan spelen in Kerkrade-West.


Projecten in Kerkrade-West

Enkele voorbeelden van projecten in Kerkrade-West zijn: de nieuwbouw van de 22 energiezuinige woningen, de sloopwerkzaamheden, het Sociaal Programma, de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in de voormalige kerk en het Park West met speeltuin, park en Cruyff Court. Ter plekke zijn ook tekeningen, foto's, impressies en plattegronden te bekijken. 

 

Informatiecentrum Kampstraat


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stadsdeelvisie
In februari 2011 hebben de gemeente Kerkrade, woningcorporatie HEEMwonen, de Stadsregio Parkstad Limburg en de provincie Limburg een overeenkomst gesloten over de herontwikkeling van Kerkrade-West. Deze herontwikkeling bestaat uit een aantal deelprojecten zoals de herstructurering van de Heilust en de Bestaande Wijk van Morgen. In de stadsdeelvisie zijn deze projecten nader omschreven.  

West wint aan ruimte is ook te volgen via facebook en twitter.

 

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten