jongmeisje

Grootschalige opknapbeurt voor ruim 300 woningen in Heilust!

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEEMwonen begint dit jaar met het toekomstbestendig maken van maar liefst 332 woningen in Heilust. Het project omvat 288 eengezinswoningen en 44 duplexwoningen. Omdat vooral het energieniveau van de woningen sterk verbetert, voeren we dit project uit onder de naam ‘Energiek Heilust’. Smeets Bouw voert de werkzaamheden voor ons uit en naar verwachting starten ze komend najaar. De laatste woningen komen in 2019 aan bod. De voorbereidingen zijn in volle gang. Om bewoners te informeren, organiseren we een aantal bewonersbijeenkomsten. De eerste bijeenkomst heeft half maart plaats gevonden. De volgende is pas weer in het laatste kwartaal van 2017.

 

Lees ook het artikel 'Metamorfose van de Heilust' in het de krant (11-05-2017).


West Wint aan Ruimte

In het kader van ‘West wint aan ruimte’ hebben we de afgelopen jaren heel wat woningen gesloopt. Ook is er een aantal nieuwbouwwoningen voor terug gebouwd. Er is een mooie speeltuin gekomen, een voetbalcourt aangelegd en de gemeente werkt momenteel hard aan het Westhoes, het nieuwe gemeenschapshuis dat dit jaar klaar moet zijn. Ook Park West krijgt steeds meer zijn definitieve vormen. Zo krijgt Kerkrade-West dus steeds meer ruimte om te wonen, werken en spelen.


'West Wint aan ruimte' wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en de Stadsregio Parkstad Limburg. De afbeelding is slechts een impressie van een voorbeeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten