meisje_hurkend

Geslaagde informatiebijeenkomst openbare ruimte Bestaande Wijk van Morgen

Op maandag 10 februari vond in Café-zaal De Steen in Kaalheide een informatiebijeenkomst plaats over de herinrichting van de openbare ruimte in de Bestaande Wijk van Morgen. De gemeente zal namelijk een gedeelte van de Kasperenstraat, Dahliastraat en drie pleinen aanpakken. Voor het plein aan de Meidoornstraat/Rozenstraat  hebben zich tijdens de bijeenkomst drie mensen gemeld die mee willen denken over de invulling van dat plein. Echter zij zoeken nog meer vrijwilligers om aan de werkgroep deel te nemen! Mocht u hiervoor interesse hebben, dan kunt u zich melden bij Ton van der Velden op ...

 

Uitgebreide informatie vindt u ook op deze website. Zo zijn de ontwerpen van de Dahliastraat en Kasperenstraat te bekijken. Belangrijke opmerkingen hierop kunnen nog tot en met 24 februari worden doorgegeven via tvdvl@kerkrade of via 14 045.

 

Na 24 februari zal de gemeente bij de ontwerpen van de Dahliastraat en Kasperenstraat de puntjes op de i zetten en de ontwerpen van de drie pleintjes verder uitwerken. In een volgende nieuwsbrief en op westwint.nl informeren we u over de stand van zaken.

 

DSC_7702  xx

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_7714  xx

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten