bejaarden

Geslaagd werkbezoek Sybrand Buma aan Kerkrade

Afgelopen vrijdag 7 december bracht de heer Sybrand Buma, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer, een werkbezoek aan Kerkrade. Ook gedeputeerden Mackus en Koopmans van de Provincie Limburg waren aanwezig. Het bezoek stond in het teken van de Regiodeal. Vanuit de Regiodeal is een bedrag van maximaal € 40 miljoen beschikbaar gesteld voor de aanpak van een aantal aandachtspunten in de regio Parkstad.  

07.12.18 Bezoek Sybrand Buma aan Westhoes (4)

 

Tijdens het werkbezoek werd vooral aandacht besteed aan de verbouwing van de voormalige kerk van de Heilust tot ’t Westhoes. Ook werd er gesproken over investeringen in de mensen uit de Heilust en hun leefomgeving.  

 

Zowel de heer Buma als de gedeputeerden waren zeer onder de indruk van al het werk dat de afgelopen jaren is verricht in Kerkrade-West. Ze zien dit als voorbeeld voor de verdere ontwikkelingen in Parkstad de komende jaren die ondersteund worden vanuit de Regiodeal.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten