meisje_hurkend

Energiek Heilust goed van start

Energiek HeilustHEEMwonen is in oktober begonnen met het toekomst-bestendig maken van maar liefst 332 woningen in de Heilust. Het project omvat 288 eengezinswoningen en 44 duplexwoningen. Omdat vooral het energieniveau van de woningen sterk verbetert, voeren we dit project uit onder de naam ‘Energiek Heilust’.Werkzaamheden
Een opsomming van de werkzaamheden. De kozijnen inclusief beglazing worden vervangen en de spouw-muren en het dak worden geïsoleerd. Ook wordt asbest in het dak door een speciaal bedrijf weggehaald en komen er zonnepanelen op het dak. In de woningen brengen we mechanische ventilatie aan en waar nodig vervangen we de cv-ketel. Buiten deze energiebesparende maatregelen worden ook de buitengevels schoon gemaakt en het voegwerk vervangen. Indien nodig en gewenst bestaat ook de mogelijkheid voor een badkamer-, keuken- of toiletrenovatie.Voor een goed beeld van de werkzaamheden kunt u de film bekijken die we speciaal hiervoor lieten maken. 

 

Klik hier voor de film van Energiek Heilust. 

 

Aannemer
Smeets Bouw voert de werkzaamheden voor ons uit. Heeft u tijdens de uitvoering vragen of opmerkingen? Loop dan eens binnen op de Lupinestraat 34. Hier vindt u de uitvoerder van Smeets Bouw en ook René Nijpels, die de bewonersbegeleiding verzorgt, is hier vaker te vinden. Is er even niemand aanwezig? Ook dat kan, kom dan op vrijdagochtend langs. Iedere vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur is in ieder geval iemand van HEEMwonen en/of Smeets Bouw aanwezig. Bellen met HEEMwonen kan natuurlijk ook (045) 645 44 44. De projectleider is Dennis Bogers en Jan Pieter Bovendorp is de wijkconsulent.
 

Planning
Naar verwachting worden de eerste woningen in december afgerond. De laatste woningen komen in 2019 aan bod. Om bewoners te informeren, organiseren we een aantal bewonersbijeenkomsten. De eerste bijeenkomsten  zijn al achter de rug. Voordat uw woning aan de beurt is, ontvangt u van HEEMwonen een brief met uitnodiging voor de bewonersbijeenkomst.

 

Facebook
Vind, like en volg de werkzaamheden op Facebook! Ga daarvoor naar www.facebook.com/EnergiekHeilust/

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten