familie

Buurtfeest voor heel Kerkrade West op 10 september!!

In navolging op het feest van de toekomst in 2015 zal op 10 september 2016 in het Park West voor alle bewoners van Kerkrade West een buurtfeest plaatsvinden. Buurtbewoners zijn samen met Meander, Heem Wonen, Radar, Impuls en de gemeente Kerkrade een evenement aan het organiseren waar iedereen nog een steentje aan kan bijdragen en aan mee kan doen.

 

Open podium

Er is al van alles geregeld. Zo is er een springkussen, schminken voor de kinderen en wordt er een speurtocht georganiseerd. Ook is de DJ al geregeld.

Als je een singer /songwriter bent dan nodigen we je bij deze uit om je talenten te laten horen! We hebben een open podium, waar iedereen zich voor kan aanmelden. Alleen of als groep kun men zich aanmelden, bijvoorbeeld: muziek, dans of toneel.    

 

De EHBO heeft zich al aangemeld! Zij zijn aanwezig en geven ook demonstraties reanimeren.

Ook de politiehonden vereniging  zal het een en ander laten zien.

 

Kraamverhuur

Dit jaar ook weer kraam verhuur: voor buurtbewoners die spullen willen verkopen hebben we besloten dat de eerste 10 aanmeldingen slechts € 10,= betalen.  De volgende betalen een gereduceerd tarief ten opzichte van handelaren. Ondernemers/handelaren zijn welkom. De organisatie let er nadrukkelijk op dat er per soort product  maar 1 kraam wordt ingeschreven.

 

Wedstrijden

Er kan al ingeschreven worden voor het voetvaltoernooi. Er zijn 4 leeftijdscategorieën.

Bakt u de lekkerste taart of cake, schrijf u dan in voor de bakwedstrijd!

 

Vrijwilligers

Heeft u nog wat extra tijd en zin om die dag te helpen?

Een burendag is er ook om elkaar te helpen. De mensen uit de Lupinehof en Spireahof willen ook graag komen, maar sommigen hebben hulp nodig. Wilt u met hun mee wandelen, hun begeleiden met de rolstoel een praatje me ze maken, laat het weten aan de organisatie!

 

Wilt u liever helpen bij de activiteiten voor de kinderen?  Misschien een uurtje toezicht bij de spellen, of  het springkussen. Of helpen bij de voorbereidingen van de picknick voor de kinderen.

 

Aanmelden/inschrijven

Voor wie een steentje wil bijdragen, meldt u dan aan via ....

Voor meer informatie zie de website kerkrade4west.nl

 

Kerkrade west: U komt toch ook?

Wanneer: zaterdag 10 september

Waar: In het Park West, naast de Lupine- en Spireahof en bij de Speeltuin.

Hoe laat: van 12:00 uur tot 20:00 uur

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten