bejaarden

Bijeenkomst potentiële gebruikers MFA West

Op donderdag 16 januari kwamen in de Auw Noeëdkirch in Kerkrade-West de potentiële gebruikers bijeen van de nieuw te realiseren Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Kerkrade-West. Tijdens deze avond werd iedereen geïnformeerd over de stand van zaken rondom de MFA en werd aangegeven wat van hen wordt verwacht in het proces. Zo is het de bedoeling dat er een goede samenwerking ontstaat tussen alle gebruikers van het gebouw. De komende weken zal met hulp van een extern bureau en in samenspraak met de potentiële gebruikers het bestaande programma van eisen en wensen worden omgevormd tot een optimaal functioneel programma van eisen dat als basis dient voor het schetsontwerp van de nieuwbouw.

 

In maart aanstaande ondertekent de gemeente Kerkrade naar verwachting de koopovereenkomst voor de overdracht van de kerk in Heilust. Hierin zal de MFA worden gerealiseerd.

 

De realisatie van de MFA hoort bij de gebiedsontwikkeling van Kerkrade-West: West wint aan ruimte.

 

DSC_6096  xx

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten