man

Aanpak straten rondom Park West

Zoals de laatste maanden te zien is, krijgt het park steeds meer vorm. We gaan in de zomer starten met het opnieuw inrichten en maken van een gedeelte van de Geraniumstraat, Gladiolenstraat en het Papaverplein. Ook zal het bovenste deel van Park West ingericht worden.

Wat

De bestaande wegconstructie zal volledig vervangen worden door nieuwe materialen. Bij de materiaalkeuze hebben we besloten rood/zwarte betonstraatstenen aan te brengen in de rijweg, zwarte betonstraatstenen in de parkeervakken en grijze trottoirtegels in de voetpaden. Plaatselijk zullen er groenvakken worden aangelegd. Een vergelijkbare situatie is te zien in de pas veranderde Gladiolenstraat, andere zijde Lupine-Spireahof. De huisaansluitingen van de riolering zullen tot aan uw perceelgrens vernieuwd worden.

 

Wanneer

De werkzaamheden starten deze zomer en zullen circa 4 maanden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden worden mogelijk gefaseerd uitgevoerd:

Fase 1: Gedeelte Geraniumstraat.

Fase 2: Gedeelte Gladiolenstraat.

Fase 3: Papaverplein en park.

 

Meer informatie / ideeën

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Victor Moura van de gemeente Kerkrade, bereikbaar onder nummer 14 045. U kunt ook mailen naar ...

 

Mocht u nog ideeën hebben over de invulling dan kunt u ook met Victor contact opnemen.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten