meisje_hurkend

Deelprojecten

Heilust

Omdat er in Kerkrade-West in de toekomst minder woningen nodig zijn, zijn er de afgelopen jaren zowel huur -als koopwoningen gesloopt. Hierdoor is meer ruimte ontstaan voor groen en recreatie.

 

Het deelproject Heilust bestaat uit een aantal onderdelen. In de Heilust is in 2015 een speeltuin in het thema van de mijnen gerealiseerd en een Roda JC Kerkrade voetbalcourt aangelegd. Tevens wordt in 2017 het nieuwe gemeenschapshuis 't Westhoes opgeleverd. HEEMwonen heeft bij het park 22 energie-nulwoningen gebouwd. Naar verwachting komen in het parkgebied ook nog nieuwbouwwoningen. Het park zelf krijgt ook al vorm.  

 

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom dan eens langs op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij het informatiecentrum aan de Kampstraat 69. Of neem telefonisch contact op met de gemeente: Huub Engelen of Mado van Oppen, bereikbaar op telefoonnummer 14 045 of via e-mail: .... Of met HEEMwonen: Brigitte Fokkinga-Dankelman of Maurice Vinken, bereikbaar op telefoonnummer (045) 645 4444 of via e-mail: ...


Informatiecentrum Kampstraat

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten